Kategoriler
Proje Haberleri

Atayıldız Konutları Afyon satışları devam ediyor

Atayıldız Konutları projesi alıcılarına ferah ve güvenli bir yaşam alanı vaat ediyor. Projenin konumu Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Apro Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3,5 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Apro Yapı güvencesi ile yükselen projede 3,5 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satıştaki 4 artı 1 daire özel yapım olarak tasarlanmıştır. 5 artı 1 şeklinde planlanıp özel olarak büyük 4 artı 1 şekline dönüştürülmüştür. 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 178 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 198 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak kullanım alanında kendi elektrik ve suyunu üretebilen sauna ile kadın ve erkek özel spor salonu bulunmaktadır. Bununla birlikte açık ve kapalı çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi ve jeneratör yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır.

Atayıldız Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi Dörtyol Mahallesi’nde inşa edilmektedir.
Atayıldız Konutları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 178 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 2.100.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 198 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.425.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (272) 213 46 19 veya 0 (533) 930 29 92 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…