Kategoriler
Proje Haberleri

Athena Residence 36 ay sıfır faiz fırsatı

Athena Residence projesinde eğlenceli yaşam alanları ve konforlu yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Mersin’in Erdemli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ayaş Truva Turizm İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konforlu yaşam alanları ve ayrıcalıklı özellikleri ile hayata geçirilen projede 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 82 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 154 ile 209 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Eğlenceli sosyal alanları ile dikkat çeken projede açık yüzme havuzu, Aquapark, güneşlenme alanları, kafe, fitness salonu, masa tenisi ve sinema salonu bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Athena Residence konumu hakkında

Proje, Mersin’in Erdemli İlçesi Ayaş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar portakal ve limon ağaçlarının arasında, Sultan Koyu manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Athena Residence fiyatları ne kadardır?

Athena Residence projesinde 36 ay 0 faiz ödeme planı seçeneklerine sahiptir. Brüt 82 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.184.000 TL ile 1.474.450 TL arasında değişmektedir. Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.210.750 TL ile 2.294.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 154 ile 209 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.497.500 TL ile 2.738.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (535) 458 39 22 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…