Kategoriler
Proje Haberleri

Avrupa Konutları Saklıvadi çok yakında satışta

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa’da konut projesi hayata geçirilecektedir. Söz konusu proje Artaş İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje henüz ön talep aşamasında olup projenin detayları önümüzdeki günlerde belli olacaktır. Avrupa Konutları Saklıvadi çok yakında satışa sunulacaktır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

İstanbul konut projesi Ayazağa’da yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi için ön talepler toplanmaya başlanmıştır. Vadistanbul projesine komsu olması beklenen yeni projenin dairelerinin ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu, giyinme odası gibi donanımlara sahip olması beklenmektedir.

Avrupa Konutları Saklıvadi konut projesinin tanıtımı yapılmış olup, projenin detayları henüz belirlenmemiştir. Ancak konut projesinin orman manzarasına sahip olan daireler, açık yüzme havuzuna ve daha pek çok sosyal donatıya sahip olması planlanmaktadır.

Avrupa Konutları Saklıvadi fiyatları ne kadar?

Ayazağa’da yükselecek olan projenin ödeme koşulları ve fiyatları henüz belli değildir. Projenin henüz detayları belli olmamakla birlikte önümüzdeki günlerde satışa sunulacağı planlanmaktadır. Ayrıca firmanın aynı bölgede hayata geçirdiği Avrupa Konutları Çamlıvadi projesinde ise satışlar tüm hızıyla devam etmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Avrupa Konutları Saklı Vadi konut projesi Ayazağa’da Kemerburgaz Caddesi’nde konumlandırılacaktır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…