Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Avrupark Hayat 2021 Eylül’de teslim

Konut Yapı ve Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesiyle çalışmalarını sürdürdüğü Avrupark Hayat projesi, 2021 yılının eylül ayında teslim edilmesi bekleniyor. Bin 95 adet konuta ve 81 adet ticari üniteye yer verilen projedeki satın alımlarda yüzde 5 peşinatla yüzde 15 oranına varan indirim uygulanıyor. Projeden konut satın alanlara 60 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor.

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda inşa edilen proje 42 bin 19 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde bulunuyor.

Avrupark Hayat ev seçenekleri

Başakşehir’de yükselen projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri 75,1 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Hadımköy semtine konumlandırılan projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipleri 129,48 metrekare büyüklüğü ile 202,27 metrekare büyüklüğü arasındaki değerlerle tamamlanıyor.

Hoşdere Yolu’nda bulunan projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tipleri ise 164,71 metrekare büyüklüğü ile 212,18 metrekare büyüklüğünde yükseliyor.

Projedeki konut fiyatları neler?

Avrupark Hayat projesindeki bir odaya ve bir salona sahip daireler 353 bin liradan, iki odaya ve bir salona sahip daireler 530 bin liradan, üç odaya ve bir salona sahip daireler 668 bin liradan, dört odaya ve bir salona sahip daireler 959 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Avrupark Hayat sosyal donatılar

Alışveriş merkezine, okullara, şehir parkında kısa mesafelerde bulunan projede kapalı yüzme havuzu; basketbol, futbol ve voleybol sahaları yer alıyor. Saunanın, buhar odalarının, Türk hamamının donatıldığı projede fitness, pilates salonları da bulunuyor.

Projede, ayrıca, çocuk oyun alanı, tenis kortu ve yürüyüş parkuru da kuruluyor.

Proje nerede inşa ediliyor?

Avrupark Hayat projesi; Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap, Mercedes Fabrikası Karşısı, Başakşehir / İstanbul açık adresinde inşa ediliyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen projenin detayları hakkında aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak bilgi alabilirsiniz:

Telefon: 0212 6070797