Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Avrupark Hayat projesindeki dükkânlara Sonbahar Kampanyası

Kiraçköy semtinde bulunan Avrupark Hayat projesindeki satışa çıkarılan cadde dükkânlar için Sonbahar Kampanyası başladı. Cihan İnşaat’ın imzasının bulunduğu projedeki ticari üniteler için verilecek yüzde 30 oranında peşinata karşılık faizsiz ödeme seçeneği sunuluyor.

Peşin ödemelerde, dükkân fiyatından yüzde 10 düşülürken taksitle ödemelerde ise 36 ay boyunca süren plan oluşturuluyor. Vadelerden ise faiz alınmıyor. Proje alanında 81 adet ticari ünite kuruluyor.

Avrupark Hayat projesi nerede?

İstanbul Havalimanı’na 30 kilometrelik, Kanal İstanbul ve yapımı planlanan metro hattına 3,5’er kilometrelik mesafelerde yer alan proje, Banliyö Tren Hattına ise 1.2 kilometrelik uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca TEM Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantılarına da kolay ulaşım olanağı sunan proje, Mobilyacılar Sitesi’ne yakın bir mesafede yer alıyor.

Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Emlak Konut GYO’nun güvencesiyle ortaklaşa geliştirilen proje, 41 dönümlük arsa alanı üzerinde bulunuyor.

Hadımköy Gişeleri’ne yakınlığıyla da avantaj sağlayan proje, “Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap, Mercedes Fabrikası Karşısı, Başakşehir / İstanbul” posta adresinde inşa ediliyor.

Projedeki konut seçenekleri neler?

Avrupark Hayat projesinde, bin 95 adet ev bulunuyor. Bölgedeki bir liseyi ve kolejleri çevresine alan projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri 75,1 metrekare büyüklüğünde, iki odalı ve bir salonlu daire tipleri 129,48 metrekare büyüklüğü ile 202,27 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle kuruluyor.

Avrupark Hayat projesindeki sosyal alanlar neler?

Şehir Parkı’na komşu olan projede kapalı yüzme havuzunun yanı sıra basketbol, futbol ve voleybol sahaları yer alıyor. Önümüzdeki yılın son çeyreğinde teslimlerinin başlanması beklenen proje taslağında yer alan sauna, buhar odaları, Türk hamamının konut sakinlerine hizmet vermesi bekleniyor.

Fitness ve pilates salonlarının da kurulacağı projede, çocuk oyun alanı, tenis kortu ve yürüyüş parkuru da bulunuyor.

Avrupark Hayat Telefon: 0212 6070797