Kategoriler
İhaleler

Aydın Nazilli Belediyesi ihale ile 6 konutu satışa sunuyor

Aydın Nazilli Belediyesi’nin mülkiyeti altında bulunan 6 adet konut satışa çıkarıldı. Yeni sahiplerini bulması beklenen konutların, 31 Ağustos 2020 tarihinde ihaleye sunulacağı duyuruldu.

İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, günümüzde pek çok belediye mülkiyeti altındaki konut, arsa vb. taşınmazları satmaya devam ediyor. Satışı sağlanan taşınmazlardan elde edilen gelirlerin belediye bütçesine aktarıldığı bildirilirken, sırada Aydın’ın Nazilli Belediyesi var. Resmi İlan Portalı aracılığıyla yapılan satış duyurusunda son olarak Aydın ili için, ihale tarihi yayımlandı.

Aydın Nazilli Belediyesi konut ilan detayları

Aydın Nazilli Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan konut satış duyuruna göre toplamda 6 adet konutun satışı ihale yöntemiyle tamamlanacak. 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45.maddesi gereğince ihalenin açık teklif usulüne uygun bir şekilde yürütülmesine karar verilmiştir. Satışa sunulan konutların mahalle, ada, parsel, muhammen ve geçici teminat bedeline ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Nazilli İlçesi Dallıca Mahallesi’nde bulunan 6 konutun metrekare boyutları birbiriyle aynıdır. 111 metrekare olan her dairenin muhammen bedeli konumuna göre değişiklik gösteriyor. En düşük muhammen bedelin 222 bin TL olarak belirlendiği, 1.kattaki konutlara aittir. 8.katta yer alan konutların belirlenen muhammen bedeli ise 236 bin TL olarak aktarıldı.

Başvuru İşlemleri

Alıcı tarafların 31 Ağustos 2020 tarihinde düzenlenen ihaleye katılması bekleniyor. Sabah 11:00’de başlaması beklenen ihale için vatandaşların teminat bedeli üzerinden başvurularını tamamlaması istenmektedir.

Emlak haberlerine göz atmak için tıklayınız.