Kategoriler
Proje Haberleri

AzeroTH City Life güncel fiyatlarla satışta

AzeroTH City Life projesi modern yapıdaki yaşam alanları, geniş sosyal alanları ve eşsiz manzarası ile butik bir site yaşamı sunmaktadır. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kasımoğlu Ümit Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 50 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 12 tanesi 1 artı 1, 20 tanesi 2 artı 1 ve 18 tanesi ise dubleks konut seçeneklerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kasımoğlu Ümit Firması tarafından geliştirilen projede toplam 50 adet daire yer almaktadır. Söz konusu dairelerin 12 tanesi 1 artı 1, 20 tanesi 2 artı 1 ve 18 tanesi ise dubleks konut seçeneklerine sahiptir. Bu dairelerin büyüklüğü brüt 188 metrekare ile 400 metrekare arasında değişmektedir. Satışa sunulan daireleri daha detaylı inceleyecek olursak; 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 188 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 215 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 400 metrekare olmaktadır.

Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, spor alanları, yürüyüş parkuru, kapalı spor salonu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede ferah teras alanları bulunmaktadır.

AzeroTH City Life konumu hakkında

Projesi, Antalya’nın Alanya İlçesi Kargıcak, Namık Kemal Caddesi üzerinde inşa edilmektedir. Şehir merkezine yakın olan proje panoramik bir deniz manzarasına sahiptir. Otobana yakın konumda yer almaktadır. Ayrıca çevresinde cami, üniversite, alışveriş merkezi ve hastaneler mevcuttur. Bununla birlikte toplu taşıma araçlarına yakın konumdadır.

AzeroTH City Life fiyatları ne kadar?

AzeroTH City Life projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 188 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 daireler 6.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Brüt 215 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 8.260.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 400 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 daireler 22.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 532 228 04 51 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…