Kategoriler
Proje Haberleri

AzeroTH City Life proje teslim tarihi

Akdeniz bölgesinin eşsiz turizm cennetlerinden Antalya iline bağlı Alanya’ya yeni bir konut projesi geliyor. Kasımoğlu Ümit Firması’nın teslim tarihi olarak 2021 yılını seçtiği proje henüz inşaat aşamasında. Daire toplam sayısı 50 adet olacak şekilde tasarım yapılmıştır. Bina tipinin blok halinde olması bekleniyor.

Eşsiz deniz manzarasının tadını çıkarabileceğiniz konutlar, yeşil çimenlikler ve renkli çiçekler ile bezenecek; sosyal tesisleri ile günü dolu dolu geçireceksiniz.

Daire seçenekleri ve özellikleri nelerdir?

5 katlı, iki blok tipine sahip konut projesinde toplam 50 adet daire bulunmaktadır. 1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daire seçenekleri müşterilerini bekliyor. Satışa sunulan projeden birinci kata ait konutların tamamen satışı yapılırken, diğer katlardaki bir kısım dairelerin de satışı şimdiden sağlandı.

Konut satış fiyatları nelerdir?

Metrekaresi 7 bin 450 TL üzerinden açılışı yapılan konutlar, aynı zamanda alıcılar için iyi bir yatırım merkezi olacaktır. Şehir merkezinde, toplu taşımaya yakın, alışveriş merkezi konusunda hiçbir sıkıntıya uğramayacağınız daireler; doğa dostu mimarisi, bahçe veya tercihen çatı dubleksine sahip panoramik manzarasıyla sizleri karşılıyor.

Ayrıca otobana, havaalanına ve üniversitelere yakınlığı sayesinde sıradan bir yazlıkçıdan ziyade dört mevsimin tadını alabileceğiniz bir projedir. Deprem yönetmeliğine uygun, ısı yalıtımlı ve kendine has su depolarıyla ödüllü bir proje olan AzeroTH City Life ailelere uygundur.

Sahip olduğu sosyal merkezler nelerdir?

Spor alanları, kapalı spor salonu ve sosyal alanlarıyla beden ve zihin sağlığınızı koruyabileceksiniz. Üstelik site içerisinde güvenlik hizmetlerinin sağlamış olduğu huzurlu ortam tüm yorgunluğunuzu alacaktır. Rezidans, tripleks ve dubleks seçenekleriyle Alanya AzeroTH City Life sizleri bekliyor.