Kategoriler
Proje Haberleri

Bahadır 148 güncel fiyatlarla satışta

Bahadır 148 konut projesi iç ve dış mimari tasarımı ile modern bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Bahadır İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 148 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bahadır İnşaat güvencesi ile yükselen proje 4.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 148 adet daire bulunmaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik bu dairelerin büyüklüğü 85 metrekare ile 176 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı ve misafir otoparkı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde açılabilir özellikte kapalı havuz, dinlenme alanları, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, fitness salonu, masa tenisi, bilardo, langırt, squash salonu, cep sineması ve mini basketbol sahası bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Binalarda cam korkuluklu balkonlar bulunmaktadır. Ayrıca bazı bölgelerde boydan boya camlar bulunmaktadır. Kapalı mutfak, kolay silinebilir camlar, daha yüksek tavan ve geniş kat holleri birçok özelliğe sahiptir.

Bahadır 148 konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Çamçeşme Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projenin bazı daireleri deniz manzarasına sahiptir. Kurtköy Pendik bağlantı yoluna 200 metre, Pendik Limanı’na, Tersane’ye Kaynarca Tren İstasyonu’na 500 metre mesafededir. Ayrıca eğitim kurumları, Neomarin Alışveriş Merkezi, Pendorya Alışveriş Merkezi, Metro Toptancı Marketi, Çamçeşme Mahallesi Muhtarlığı, Sahil Bulvarı ve Pendik Özel Yüzyıl Hastanesi gibi önemli noktalara yürüyüş mesafesindedir. Otobüs durakları ve Kartal metro istasyonu yakın konumdadır.

Bahadır 148 fiyatları ne kadar?

Bahadır 148 projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 94 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 121 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 216 417 06 66 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…