Kategoriler
Proje Haberleri

Balat 26+ Bursa avantajlı fiyatlarla satışta

Balat 26+ Bursa projesi kullanışlı yaşam alanları ile Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Camcıoğlu Mühendislik İnşaat Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilmiştir. Proje kapsamında 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Camcıoğlu Mühendislik İnşaat Ltd. Şti. güvencesi ile yaşama geçirilen projede 6 katlı bloklar yükselmektedir. Blokta ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 129 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 108 metrekaredir. 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark mevcuttur. Bunun yanı sıra asansör, su deposu, merkezi uydu sistemi ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, biri ebeveyn olmak üzere 2 adet banyo, giyinme odası, vestiyer ve klima gibi pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulaması yapılmakadır.

Balat 26+ Bursa konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Ahmet Yesevi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezinde konumlanan proje yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Emek – Şehir Hastanesi Metro Hattı’nın ilk durağı ile Geçit İstasyonuna 100 metre mesafede yer almaktadır. Üstelik kentin en çok tercih edilen alışveriş merkezleri, iş merkezleri ve eğitim kurumlarına komşu konumdadır. Anayol ve caddeye yakın konumuyla metro ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakın mesafede yer almaktadır.

Balat 26+ Bursa fiyatları ne kadardır?

Balat 26+ Bursa projesinde avantajlı ödeme koşulları mevcuttur. Brüt 129 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 513 44 34 ya da 0 (539) 251 65 63 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…