Kategoriler
Proje Haberleri

Balat Luxury Life lansman fiyatlarıyla satışta

Balat Luxury Life projesi şık tasarımı ve yenilikçi yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akaydın İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 katlı blokta toplam 18 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Akaydın İnşaat güvencesi ile yükselen projedeki 4 katlı blokta toplam 18 adet daire yer almaktadır. Bununla birlikte ticari üniteler de yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 186 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 156 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye 1 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. 6 kişilik asansör ile otopark katlarında yangın algılama ve söndürme sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar kombi ve yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire iç tasarımı iç mimarlar tarafından tasarlanmış olup A+ bir projedir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Üçlü ankastre mutfak seti, mermer tezgah, çamaşır makinesi ve kurutma makinesi dolabı, 3 adet banyo ve 2 adet tuvalet yer almaktadır. Üstelik projeye özel tasarım lake iç kapılar, vestiyer ve banyo dolapları ile mutfak dolapları yapılmaktadır. Salonlarda klima, yatak odalarında klima alt yapısı mevcuttur. Özel tasarlanmış alçıpan, ışık bandı ve asma tavanlar yapılmaktadır. Bununla birlikte salon, hol, mutfak ve banyolarda kare spot aydınlatma kullanılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Balat Luxury Life nerede yer alıyor?

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Balat Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu proje konumu itibariyle dikkat çeken bir bölgede yükselmektedir. Kent Ormanı, Turkuaz Plus ve Ergin Concept yakın mesafede yer almaktadır. Ayrıca yapımı devam eden yeni metro istasyonuna yürüme mesafesindedir.

Balat Luxury Life fiyatları ne kadar?

Balat Luxury Life projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 186 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 249 11 00 veya 0 (530) 415 44 65 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…