Kategoriler
Dekorasyon Yaşam

Bambi Yatak alana robot süpürge hediye

Bambi Yatak tarafından başlatılan ve Hülya AVŞAR’ın reklam yüzü olduğu kampanya uzatıldı. 2021 yılı Eylül ayı sonunda bitmesi planlana evleri süpüren kampanyası yoğun talep üzerine uzatıldı. Başlatılan kampanya kapsamında Bambi’den yatak alan herkese robot süpürge hediye edilmektedir. Böylece Bambi Yatak alana robot süpürge hediye kampanyası uzatılmış oldu.

Bambi Yatak alana robot süpürge hediye

Türkiye’nin ileri gelen yatak üreticilerinden biri olan Bambi Yatak, konutları teknoloji ile buluşturmaktadır. Firma bu kapsamda bir ilke ima atarak bir kampanya başlatmıştır. Bambi marka yataklardan Magnasand Therapy, Borjen yatak alanlar robot süpürge sahibi olmaktadır. Ayrıca hem bu yataklardan birin veya yatak seti alanları da hiçbir ek ücret ödemeden Fakir robot süpürge sahibi olabilmektedir. Robot süpürge sahibi yapan bu kampanya gördüğü yoğun ilgi üzerine uzatılmıştır.

Yattığın yerden konutunu süpürme dönemi başladı

Sanatı yatakla buluşturan Bambi Yatak, yattığı yerden daireni silip süpürmek artık imkansız değil. Bu kampanya yattığı yerden evini süpürenler için hayata geçirilmiştir. Kampanya kapsamında Magnasand Therapy, Borjen Yatak veya set alanlara Fakir robot süpürge hediye edilmektedir. 2021 yılı Eylül ayında başlayan kampanya, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle uzatılma kararı alınmıştır. Sınırlı sayıda üründen meydana gelen kampanya dahilinde 150×200, 160×200 ve 180×200 boyutlarında Magnasand Therapy veya Borjen yatak alanlar Fakir Robert ll 710 robot süpürgesinin sahibi olmaktadır. Ayrıca aynı ölçülerde yatak, baza ve başlıktan oluşan Magnasand Therapy veya Borjen Yatak seti alanlar ise Fakir Robert ll 720 robot süpürgenin sahibi olmaktadır.

Yataklar Bio enerjiyi düzenliyor, yaşam fonksiyonlarını dengeliyor

Konutları teknoloji ile bir araya getiren kampanya dahil olan Magnasand Therapy Yatak, içinde bulunan siyah manyetik kumun yapısındaki 20’ye yakın mineral ile bio enerjiyi düzenlemektedir. Yatak ayrıca yaşam fonksiyonlarını dengeleyici etkisiyle de dikkat çekmektedir. Bor mucizesinin yatakla buluşarak eşsiz konforun hayat bulduğu Borjen Yatak ise, sağlıklı ve temiz bir uyku sevenleri kaliteli uykuda buluşturmaktadır.

Bambi Yatak alana robot süpürge hediye fiyatları ise şöyledir; Süpürge hediyeli 150×200 boyutlarındaki çift kişilik Magnasand Therapy yataklar 5.300,62 TL’den satışa sunulmaktadır.  Süpürge hediyeli 150×200 boyutlarındaki çift kişilik Magnasand Therapy set 9.005,64 TL’den satışa sunulmaktadır.

Süpürge hediyeli 150×200 boyutlarındaki çift kişilik Borjen Yatak 5.300,62 TL’den satışa sunulmaktadır. Kampanya kapsamında süpürge hediyeli 150×200 boyutlarındaki çift kişilik Borjen Set 9.005,64 TL’den satışa sunulmaktadır. Fiyatlar yata boyutlarına göre değişiklik göstermektedir.

Taksit seçeneklerinin yer aldığı kampanya hakkında detaylı bilgi için firmanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Diğer dekorasyon haberleri için tıklayınız…