Kategoriler
Proje Haberleri

Ban 22 Flats satışları başladı

Ban 22 Flats projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ban Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Doğanın ve yeşilliğin olduğu bu özel proje sizleri bekliyor. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 98 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 88 metrekare olmaktadır. Bu proje, en huzur dolu, kaliteli ve en donanımlı butik projesi olma özelliğini taşımaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca basketbol sahası, çok amaçlı spor alanı, açık yüzme havuzu ve çocuk oyun alanı gibi pek çok sosyal donatılara sahiptir. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir.

Ban 22 Flats konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ile iç içe bir yaşam sunmaktadır.
Ban 22 Flats projesinde, brüt 98 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 785.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 331 50 50 veya 0 (541) 331 55 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…