Kategoriler
Projeler

Baytaş Stil Gemlik

Baytaş Stil Gemlik projesi Bursa’nın Gemlik ilçesinde yer almaktadır. Proje Baytaş Yaşaroğulları tarafından hayata geçirilmektedir. Bursa’da çok sayıda kaliteli projeye imza atmış olan inşaat firması, aynı başarıyı bu projede de göstermektedir. Proje detayı ve daireleri hakkında genel bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayı ve dairelerin genel özellikleri

Baytaş Stil Gemlik toplam 12 daireden oluşan bir site projesidir. Firmanın diğer projeleri olan Elit Gemlik, Yalı Sitesi, Kuzey Kent projelerine göre daha küçük alanı sahiptir. Ancak daire mimarisi ve özellikleri olarak diğer projeler ile çok benzemektedir. İki blok şeklinde yükselen projede dairelerin tamamı 3+1 olarak hazırlanmaktadır. Konutlar net 110 metrekare kullanım alanına sahiptir. Her dairenin kendine ait iki adet balkonu bulunmaktadır. Bu balkonlarda yaz-kış temiz hava almak mümkündür. Balkonların her ikisi de oda büyüklüğündedir. Salon, mutfak,  yatak odası, iki adet çocuk odası, duş ve banyodan meydana gelmektedir. Mutfak ve banyolarda kaliteli malzemeden üretilmiş dolaplar yer almaktadır. Modern iç yapısı olan dairelerde antre ve holde spot aydınlatma mevcuttur. Isınma yerden ısıtma sistemidir. Kombi ve klima altyapısı hazır olarak binalar teslim edilmektedir. Pencere ve kapılarda PVC doğrama vardır. Dairelerin dışarı açılan kapıları ise çelik kapıdır. Ayrıca alçıpan ışık bandı ve alçıpan asma tavan mevcuttur.

Baytaş Stil Gemlik projesi bina özellikleri nelerdir

Proje A ve B bloklarından oluşmaktadır. Her bloktan 6 adet daire yer almaktadır. Binalarda dekoratif cephe uygulaması yapılmaktadır. Araçların park edilmesi için açık otopark mevcuttur. Site sakinlerinin kullanımı için açık yüzme havuzu mevcuttur. Bu havuz çevresinde güneşlenmek ve dinlenmek için özel alanlar hazırlanmaktadır. Binaların iç ve çevre aydınlatması en iyi şekilde hazırlanmaktadır. Gece saatlerinde de havuz ve site içerisinde aydınlatmalar yeterli düzeydedir. Ayrıca bina güvenliği için de sistem mevcuttur. Site giriş çıkışında görüntülü ve şifreli giriş sistemi hazırlanmaktadır.

Baytaş Stil Gemlik projesi hakkındaki bilgilere ek olarak bilgi telefon ile alınabilir. Bunun için irtibat numarası 0 224 513 42 21 ‘dir. Ayrıca Whatsapp üzerinden görüşme için 0535 393 77 83 numarası da mevcuttur. Bu numaralardan özellikle sormak istediğiniz soruların cevaplarını alabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…