Kategoriler
İhaleler

Bebek’te icradan satılık daire 32 Milyon TL’den satışa sunuldu

Konut fiyatları gün geçtikçe artmaya devam ederken icradan satışa çıkan daireler yoğun ilgi görmektedir. Yatırımcılar konutları normal koşullarda çok yüksek miktarlar ödeyerek satın alabileceklerdir. Ancak icradan satın alarak neredeyse üçte bir fiyatına satın almaktadırlar. Bu bağlamda megakent İstanbul’daki icradan satılık daire araştırılmaya başlanmıştır.

İcradan Satılık Daire 32 Milyon TL’den Satışa Sunuldu

İstanbul 10.İcra Dairesi, Bebek’te yer alan daireyi icradan satışa sundu. Saray yavrusu olarak adlandırılan dairenin fiyatı ise dudak uçuklatmaktadır. Ayrıca Bebek’teki ultra lüks daire 32 Milyon TL’ye satışa sunulmuştur.

32 milyon liralık lüks daire için açık artırma ilanı açıklandı. İlanda daireyle ilgili şu ayrıntılar yer almaktadır:

Taşınmazın tapu kaydı İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Bebek mahallesi 1259 ada, 104 parselde yer almaktadır. Proje 7 Katlı 11 Meskenli Kargir Apartman donanımlı 1088 metrekarelik taşınmazın 138/790 arsa parseli Mesken vasıflı, çatı katı, 11 no’lu bağımsız bölümünün tamamı satışa çıkarılmaktadır.

Taşınmazda 11 no’lu bağımsız bölüm bodrum kat, giriş kat ve 5 normal kattan oluşan betonarme binanın 5 katında 11 dış kapı numarası bulunmaktadır. Daire 4 oda, salon, banyo, mutfak, tuvalet ve ardiyeden oluşuyor ve brüt 230 metrekare alana sahiptir. Ayrıca dairenin boğaz manzarası bulunmaktadır.

İlan Tarihi Açıklandı

Boğaz manzaralı lüks daire için ilk satış günü 3 Mart 2022, saat 10:50 olarak planladı. Ayrıca ikinci satış günü de 6 Nisan 2022 saat 10:50’de yapılacaktır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…