Kategoriler
Proje Haberleri

Begonia Garden Alanya satışları devam ediyor

Begonia Garden Alanya projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İKY Group tarafından hayata geçirilmektedir. 2.141,22 metrekarelik arsa üzerinde toplam 27 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 20 tanesi 1 artı 1, 2 tanesi 2 artı 1 ve 2 tanesi 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2.141,22 metrekarelik arsa üzerinde toplam 27 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 20 tanesi 1 artı 1, 2 tanesi 2 artı 1 ve 2 tanesi 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 52 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 46 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, oturma alanları, barbekü alanları, spor alanı ve masa tenisi bulunmaktadır. Ayrıca jakuzi, fitness salonu, sauna, buhar odası, duşlar, soyunma odaları ve dinlenme odası bulunmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Lake boyalı özel tasarım iç kapılar yer almaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde lake boyalı mutfak dolapları, granit tezgah ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton banyo lavabosu ve temperli cam duşakabin yer almaktadır.

Begonia Garden Alanya konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Oba Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz, doğa ve havuz manzarasına sahiptir. Alanya Hastanesine 1500 metre uzaklıktadır. Alanya Merkeze 5 kilometre, denize 2,5 kilometre ve havaalanına 35 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Begonia Garden Alanya projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 52 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.365.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 626 82 07 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…