Kategoriler
Proje Haberleri

Benesta Benleo Acıbadem yüzde 25 indirim fırsatlarla satışta

Üsküdar konut projesi Esta İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu konut projesi İstanbul, Anadolu Yakası, Üsküdar İlçesi’nde bulunmaktadır. Benesta Benleo Acıbadem projesi lansmana özel indirim fırsatıyla satışa sunulmuştur. İnşaat çalışmalarına başlanan konut projesinde lansman dönemine özel fırsatları devam etmektedir. Uygun vade ve peşin ödemelerde indirim fırsatları ile konut projesinde satışlar başlamıştır. Lansman dönemine özel fırsatlar ve proje hakkında diğer detaylara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Acıbadem konut projesinde lansman fırsatlarıyla satışlar başlamıştır. Öncelikle proje alanı üzerinde Benleo Park alanı tasarlanmıştır. Daha sonra bu konut projesi bu plan çerçevesinde tasarlanarak hayata geçirilmektedir. Konut projesi 30 bin 622 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 30 bin 622 metrekarelik alan üzerinde yer alan konut projesi iki etap halinde hayata geçirilecektir. Toplam 6 adet konut bloğunun yer aldığı konut projesinde ilk etapta 8 adet bloğun 6 tanesi yer almaktadır. Ayrıca iki adet konut bloğu ise projenin ikinci etabında yer almaktadır. 8 adet konut bloğunda ise toplam 550 adet konutun yer alması beklenmektedir.

Üsküdar konut projesinde beş farklı tipte konutlar yer almaktadır. Bu konut tiplerine baktığımızda ise 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 tipinde konutların yer verildiği görülmektedir. Söz konusu konutlar bahçe dubleks daireler, simpleks daireler, çatı dubleks daireler ve ayrıca teras bahçeli dairelerden meydana gelmektedir. Konutlarda 10 metrekare ile 100 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde balkonlar, bahçe veya teraslara yer verilmektedir. Alan olarak ise daireler 69 metrekare ile 258 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlanmıştır.

Benesta Benleo Acıbadem fiyatları ne kadar?

Söz konusu konut projesinde satılık daire fiyatlarına baktığımızda 2+1 dairelerin fiyatları 8.250.000 TL’den başlamaktadır. Konut projesi lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır. Lansmana özel olarak peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ödeme planı olarak ise 120 ay vade ile ödeme  konut kredisi ile ödeme imkanı bulunmaktadır. Acıbadem konut projesinin teslim tarihi ise  2024 yılı Aralık ayında yapılması planlanmaktadır.

Benesta Benleo Acıbadem nerede yer alıyor?

Konut projesinin satış ofisi Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak No:27/1 , Benesta Acıbadem Satış Ofisi Üsküdar / İstanbul adresinde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Gata Ormanı’nın hemen yanında yer almaktadır. Proje ayrıca Çamlıca Kulesi’ne yakın bir mesafede yer almaktadır. FSM köprüsüne, Levent’e ve Beşiktaş’a da ayrıca yakın konumdadır. Proje hakkında daha detaylı bilgi için 444 0 899 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Benesta Benleo Acıbadem yüzde 25 indirim fırsatlarla satışta” için bir yanıt

Yorumlar kapatıldı.