Kategoriler
Proje Haberleri

Bey Residence Çorlu satışları devam ediyor

Bey Residence Çorlu konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde yükselen proje Beyler İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar üç tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Çorlu İlçesi, Kazımiye Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Odunpazarı konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip akıllı daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde yangın-hırsız alarmı, giyinme odası, kiler, ebeveyn banyosu, gömme dolap gibi olanaklara yer verilmiştir. Bunların yanı sıra yüz tanıma&parmak izi, barbekü, görüntülü diafon, ankastre set, spot aydınlatma gibi donanımlara da sahiptir.

Proje kapsamında 251 adet daire ve iş yerleri yer almaktadır. Proje kapsamında 8 bin metrekarelik alan kapalı otopark olarak tasarlanmıştır. Çorlu konut projesi kapsamında açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, basket sahası, fitness center, bay-bayan ayrı hamam gibi sosyal olanaklar yer almaktadır. Ayrıca sauna, lobi, 7/24 güvenlik, araç tanıma sistemi gibi olanaklar da bulunmaktadır. Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Dairelerin brüt 60 metrekare ile 165 metrekare arasında değişmektedir.

Bey Residence Çorlu fiyatları ne kadar?

Tekirdağ konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

Brüt 60 ile 66 metrekare arasında olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 825.000 TL ile 1.100.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 115 ile 130 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.550.000 TL ile 1.750.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 145 ile 155 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.850.000 TL ile 1.980.000 TL arasında değişmektedir. Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir. Projenin Ocak 2023 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bey Residence Çorlu nerede yer alıyor?

Konut projesi, Tekirdağ’ın en seçkin ilçesi Çorlu’da Kazımiye Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0539 484 85 59 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…