Kategoriler
Proje Haberleri

Beyaz Şehir Evleri satışları devam ediyor

Beyaz Şehir Evleri projesi modern mimari tasarımı ve geniş imkanları ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Kayseri’nin Kocasinan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Karademir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 15 katlı tek blokta toplam 56 adet dair bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Karademir İnşaat imzası taşıyan projede 15 katlı tek blok yükselmektedir. Söz konusu blokta 56 adet lüks daire yer almaktadır. Bununla birlikte blokta ticari ünitelere de yer verilmiştir. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 150 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Blokta asansör sistemi ve jeneratör gibi birçok özellik yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Beyaz Şehir Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Beyaz Şehir Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Toki tramvay durağına yürüme mesafesindedir. Üstelik Beyaz Şehir pazar alanı yanında yer alıp sağlık ocağı ve eğitim kurumlarına çok yakın bir konumda yer almaktadır.

Beyaz Şehir Evleri projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 544 620 67 18 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…