Kategoriler
Proje Haberleri

Beyce Konakları Bağlıca Aralık 2022’de teslime hazırlanıyor

Beyce Konakları Bağlıca konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Etimesgut İlçesinde yükselen Özşeker Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Etimesgut İlçesi Bağlıca Mahallesi üzerindeki 4 bin 500 metrekarelik arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Beyce Konakları Bağlıca modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler 4’lü akıllı ev sistemi ile donatılmıştır. Mutfaklarda ankastre set bulunan dairelerde ısıtmalı balkonlar da yer almaktadır. Tek bloktan oluşan proje kapsamında toplam 24 adet daireye yer verilmiştir.

Proje sosyal olanaklar bakımından da zengindir. Site içerisinde basketbol/futbol sahası, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik sistemi gibi olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca projede asansör, jeneratör, su deposu, hidrafor, depo alanı gibi donanımlar da yer almaktadır. Ankara Etimesgut konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 4+1 daireler brüt 225 metrekare büyüklüğündedir.

Beyce Konakları Bağlıca konumu ve fiyatları hakkında

Beyce Konakları Bağlıca konut projesi, Etimesgut’ta Bağlıca Mahallesinde çevreye hakim ve kiralama potansiyeli yüksek bir noktada konumlandırılmıştır. Ayrıca proje ulaşım sorunu olmayan, otobüs durağına yürüme mesafesinde olan bir konumdadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 225 metrekare alana sahip 4+1 tip daireler 1 milyon 350 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin Aralık 2022’de teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0543 697 35 37 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…