Kategoriler
Proje Haberleri

Biga Konakları Çan Caddesi projesinde satışlar başladı

Çanakkale Biga’nın yeni yatırımı Biga Konakları Çan Caddesi güven ve konfor içinde bir yaşam hayal edenlerin tercih sebebi olma yolunda hızla ilerliyor. Aykar İnşaat firmasından satışta olan projede daireler sahiplerini bekliyor. Size yeni bir yaşam kültürü kazandıracak dairelerde fiyatlar nasıl? Projede daire seçenekleri neler? Proje konut kredisi kapsamına giriyor mu?

Sakarya Mahallesi Çan Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 3 konut bloğu yer alıyor. İki parselde 3 konut bloğunda ise toplam 54 adet daire yer almaktadır. 2 etaptan meydana gelen projede dairelerin dışında ayrıca 2 adet ticari ünite de yer almaktadır.

Biga Konakları Çan Caddesi daire seçenekleri

Biga Konakları Çan Caddesi projesi kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daireler mevcuttur. Dairelerin 13 tanesi 3+1, 37 tanesi 2+1 ve 4 tanesi 1+1 tipindedir. Brüt 97 net 87 metrekarelik 2+1 dairelerin yanında ayrıca 1+1 daire seçenekleri de mevcut. Ayrıca bunların dışında bahçe teraslı 2+1 tip dairelerde mevcuttur.

Projede daireler bireysel kombi ile ısıtılıyor. Sıcak su temininin yanında proje ihtiyacını karşılamaya yeterli kapasitede su depolama merkezi ve hidroforlar mevcut. Deprem yönetmeliğine uygun olan dairelerde radye temel ve taşıyıcı sistem olarak kolon-perde/kiriş-asmolen döşeme elemanlar mevcut. Malzeme kalitesiyle dikkat çeken projede salon ve antrelerde spot veya led ışık sistemi var. Ayrıca banyolarda taş yünü asma tavan mevcut. Bununla birlikte dairelerde renkli diafon da var.

Biga Konakları Çan Caddesi sosyal olanakları

Projenin kameralı güvenlik sistemine sahip site içinde yer alıyor. Otobüs durağı ve dolmuş gibi ulaşım merkezlerine yakın konumdaki proje  TV anten bağlantısı ve otopark giriş çıkış noktalarında uzaktan kumandalı, kamera kontrollü kepenk mevcut.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında 2+1 brüt 97 metrekarelik daireler 405 bin TL üzerinden satışa çıktı. Ayrıca projede 1+1 brüt 57 metrekarelik geniş odalı daireler de 245 bin TL üzerinden satışta. Projede daireler peşin fiyat üzerinden satışa çıktığı gibi lansmana özel yüzde 40 peşin kalan ücret ise daire tesliminde ödeme imkanına sahip. Bununla birlikte proje konut kredisi kapsamında değerlendirilmesi itibariyle de tercih sebebi. Aidatı henüz belirtilmemiş projede görüntülü arama ile daireyi gezme hizmeti ise mevcut değil. Ayrıca proje kapsamında pek çok alternatif ödeme seçeneği de bulunuyor.

Biga Konakları Çan Caddesi projesi ve ödeme seçenekleri için daha ayrıntılı bilgi almak için  0 (532) 068 05 69 Aykar İnşaat ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…