Kategoriler
Dekorasyon

Bodrum Mutfak Mobilya Aqumarine Mutfakla geliyor

Bodrum’un eşsiz denizinden esinlenerek tasarlanan tekne şekilli Aquamarine, Bodrum Mutfak Mobilya’nın eşsiz ve yaratıcı tasarımları arasında yerini almaktadır. Bu mutfak modelini ister bahçe ister mekan içerisinde isterseniz de havuz başında kullanabilirsiniz. Bir mutfaktan çok daha fazlasını sunan Aquamarine mutfak, patentli tekne tasarımları ile hayal edilenin daha fazlasını sunmaktadır. Mutfak, pişirme kısmından yemek kısmında hızlı bir servis fırsatı sunmaktadır. Böylelikle misafirlerinizle sorunsuz sohbet ortamı imkanı veren mutfak modeli, özel işçilikle bezenmiş ayrıntılarıyla göz kamaştırıyor. Kişiye özgü tasarımları ile her tarz ve zevki mutfak tasarımında gösteren Bodrum Mutfak Mobilya, Aquamarine mutfak modeliyle deniz esintilerini mutfağınıza kadar getiriyor. Model, maif teak ayrıntılar, ses sistemi, özel aydınlatma, ahşap detaylar, özel tasarım kesme tahtasına sahiptir. Aynı zamanda şarap rafları ve pişirme ünitesine sahip modelde her ayrıntı el emeği tasarıma dönüşmektedir.

Bodrum Mutfak Mobilya Aqumarine Modeliyle Ufkunuzu Genişletecek

Bodrum Mutfak Mobilya, benzersiz tasarımları ile bir mutfaktan çok daha fazlasını sunmaktadır. Aquamarine modeli ile ilgi odağı olmayı başarıyor.

Bodrum’un benzersiz denizinden esinlenerek tasarlanan Bodrum Mutfak Mobilya ya ait mutfak modeli, mavi ve beyaz renklerinin harika uyumunu mutfaklara getiriyor. Mutfak modeli, bahçede, mekan içerisinde ya da havuz başınızda mutfaktan daha fazlasını sunmaktadır. Aynı zamanda sahip olduğu müzik sistemi ile keyifli zamanlara eşlik edecek. Bodrum Mutfak Mobilya’nın Aquamarine mutfak modeli pişirme ve servis ünitesi ile hızlı servis fırsatı sunmaktadır. Aynı zamanda kullanıcılar harika yemekler yaparken misafirleri ile paylaşım saatlerini arttırıyor. Model, teak ağacından üretilen tezgah, temperli kırılmaz cam, özel aydınlatmalar, silyon fenerlere sahiptir. Ada davlumbaz, damlalıklı evye tasarımı gibi her ayrıntı, yaşam alanınıza ayrı bir hava katıyor.

Diğer dekorasyon haberleri için tıklayınız…