Kategoriler
Proje Haberleri

Bordo 145 Villa Rosso satışa sunuldu

Bordo 145 Villa Rosso konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Sincan İlçesinde yükselen proje Bordo 145 Yapı A.Ş. firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 2 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Sincan İlçesi, Hürriyet Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Sincan villa projesinde kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Proje henüz ön talep aşamasında olup projenin özellikleri belli değildir.

Proje kapsamında toplam 154 adet villaya yer verilmiştir. Villalar 2+1, 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar Temelli Gölü ve Millet Bahçesi manzarasına sahiptir.

Bordo 145 Villa Rosso fiyatları ne kadar?

Ankara Sincan villa projesinde kapsamında satışları devam eden villalar 1 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Country Plus Black nerede yer alıyor?

Villa projesi, Sincan’ın Hürriyet Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0549 503 05 83 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Bordo 145 Villa Rosso satışa sunuldu” için bir yanıt

Yorumlar kapatıldı.