Kategoriler
Proje Haberleri

Bridge Village Yalova satışları başladı

Bridge Village Yalova projesi doğa ile iç içe bir konumda yükselen villa projesidir. Projenin konumu Yalova’nın Altınova İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Vatan Property tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde yer alan bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Söz konusu villalar 4 katlı olmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Eşsiz bir doğa havası içinde yer alan projede 4 katlı villalar bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 konut tipindeki villaların büyüklüğü brüt 265 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 235 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, buhar odası, hamam, sauna, tenis kortu, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Çamaşır odası, klima ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Bridge Village nerede yer alıyor?

Proje, Yalova’nın Altınova İlçesi Kaytazdere Belediyesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu konutlar deniz ve köprü manzarasına sahiptir. Sahile yürüme mesafesinde olup köprüye 5 dakika uzaklıktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Deniz otobüsü, dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Bridge Village fiyatları ne kadar?

Bridge Village Altınova projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 265 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 konut tipindeki villaların fiyatı 9.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 485 34 28 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…