Kategoriler
Proje Haberleri

Bulut Orman Evleri güncel fiyatlarla satışta

Bulut Orman Evleri projesi doğa ile iç içe modern yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu İzmir’in Narlıdere İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tanyer Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 20.000 metrekarelik inşaat alanı üzerinde 4 blok ve toplam 107 adet daire bulunmaktadır. Üstelik bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İsminden de anlaşıldığı üzere orman içerisinde konumlanan proje, 20.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 4 blok ve toplam 107 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü 60 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü 105 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü metrekare 210 metrekare olmaktadır. Bloklar arasında 20’şer metre mesafeli modern peyzaj alanları bulunmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve fitness salonu bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Bulut Orman Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Narlıdere İlçesi 2. İnönü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Altınvadi Caddesi’nde yükselen proje muhteşem bir orman manzarasına sahiptir.

Bulut Orman Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 98 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 6.050.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 232 238 27 57 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…