Kategoriler
Proje Haberleri

Bulvar 23 Eskişehir satışları devam ediyor

Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Zincirlikuyu Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Özlem Grup İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup villa satışları devam etmektedir. Bulvar 23 Eskişehir konut projesi özellikleri neler? Projede villa tipleri neler? Villa büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Villa projesi Söğütönü, Zincirlikuyu’da yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje toplam 6 adet müstakil villadan oluşmaktadır. Eskişehir villa projesi modern ve şık mimarisi, geniş peyzaj alanları ve sosyal imkanlarıyla dikkat çekmektedir. Özlem Grup villa projesi kapsamındaki villalar giyinme odası, kiler, güneşlenme terası, özel bahçe gibi niteliklere sahiptir. Ayrıca villalar yerden ısıtmalı olup salonda şömine yer almaktadır. Site içerisi geniş yeşil alanlara ayrılmış olup, açık otopark, çocuk oyun alanları gibi olanaklara sahiptir.

Bulvar 23 Eskişehir konut projesinde tek tip villa seçeneklerine yer verilmiştir. Bu villalar dubleks 4+1 tip seçeneklerden oluşmaktadır. Ayrıca villaların büyüklükleri de brüt 255 metrekare olarak tasarlanmıştır. Proje, kentin gürültüsünden uzakta, daha sakin ve huzurlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Bulvar 23 Eskişehir Villa Fiyatları Ne Kadar?

Eskişehir villa projesinde yer alan villalar lansmana özel ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

255 metrekare brüt alana sahip 4+1 villalar 2 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje kapsamında son 2 adet villanın satışı devam etmektedir. Ayrıca villalarda ödeme koşulları farklılık göstermekte olup, %40 peşinat alınıp kalanı Tapu tesliminde yapılmaktadır. Projenin 2021 Ekim ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Eskişehir villa projesi, Söğütönü Girişinden kuşbakışı olarak 650 metre, yürüme mesafesi olarak 1 kilometre uzaklıkta konumlandırılmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0222 221 57 75 ve 0541 326 10 44 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..