Kategoriler
Proje Haberleri

Bulvar 9 Sanayi sitesi ilk fiyat avantajıyla ön satışta

Bulvar 9 Sanayi sitesi projesinde yer alan ticari üniteler ilk fiyat avantajıyla ön satışa sunulmuştur. Ticari ünitelerin yer aldığı proje İstanbul’da sanayinin kalbi Esenyurt’ta hayata geçirilmektedir. Ayrıca proje Volis ve Güldallar firmaları ortaklığı tarafından inşa edilmektedir.

Söz konusu proje 37 bin 269 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Ticari ünitelerin yer aldığı proje ayrıca toplam 84 bin 326 metrekare inşaat alanına sahiptir. Projede toplam 113 adet ticari ünite yer almaktadır.

Çakmaklı Mahallesi, Esenyurt /İstanbul adresinde yer almaktadır. Söz konusu proje yatay mimarideki ticari bloklardan meydana gelmektedir. Ticari projede iç yollar, ticari ünite cepheleri ve tüm tır geçişleri tamamen açık havada yer almaktadır.

20 metreye kadar varan tavan yüksekliği

Bulvar 9 Sanayi ilk fiyat avantajıyla ve kişiye özel ödeme planı sunmaktadır. Ticari ünitelerde 20 metreye kadar varan tavan yüksekliği bulunmaktadır. Ayrıca 2.5 tona varan taşıma kapasitesi projede yer almaktadır. Aks araları 9 ile 10 metre mesafede olan projede derinlikler ise 70 metreye kadar ulaşmaktadır.

Söz konusu ticari proje içerisinde 7/24 güvenlik, kapalı otoparklar, otoparktan ticari ünitelere asansörle ulaşım gibi özellikler mevcuttur. Ayrıca projede havalandırma sistemi, yangın söndürme sistemleri, fiber optik altyapı, paratoner gibi özelliklerde yer almaktadır. Projede bunların dışında günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak kafe ve mescid mevcuttur.

Bulvar 9 Sanayi nerede yer alıyor?

Ticari ünite projesi Akçaburgaz Mahallesi, Alkop Caddesi, 3077 Sokak, No:8 Esenyurt / İstanbul adresinde yer almaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 858 10 34 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Ayrıca diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Bulvar 9 Sanayi sitesi ilk fiyat avantajıyla ön satışta” için 3 yanıt

Yorumlar kapatıldı.