Kategoriler
Proje Haberleri

Çağlayan Konakları satışları devam ediyor

Çağlayan Konakları yemyeşil doğası ile hayata konfor katacak bir projedir. Projenin konumu Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Meşale Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 6 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Meşale Grup imzası taşıyan projede 6 adet müstakil villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 5 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 310 metrekare ile 325 metrekare arasında değişmektedir. 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Her villanın kendine ait otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villaya özel bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Çağlayan Konakları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Hendek İlçesi Çağlayan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje muhteşem bir doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde eğitim kurumları ve sağlık kurumları yer almaktadır. Ayrıca proje İstanbul’a 175 kilometre ve Ankara’ya 270 kilometre uzaklıktadır.

Çağlayan Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 310 ile 325 metrekare arasında olan 5 artı 1 villalar 5.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 788 53 21 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…