Kategoriler
Proje Haberleri

Çağrı Apartmanı Uşak satışları devam ediyor

Uşak İli, Merkez İlçesi, Kemalöz Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Çağrı İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Çağrı Apartmanı Uşak konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Çağrı Apartmanı Uşak Daireleri Hangi Özelliklere Sahiptir?

Uşak konut projesi Kemalöz Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi lüks donatılmış daireleri ile dikkat çekmektedir. Ayrıca projede yer alan dairelerde prizlerde çocuk kilidi, görüntülü konuşma sistemi, alaturka tuvalet gibi daha pek çok imkana yer verilmiştir. 3+1 dairelerde ebeveyn banyosu ve kiler de bulunmaktadır.

Çağrı Apartmanı Uşak konut projesi oturuma hazır olup toplam 30 daireden meydana gelmektedir. Binada ısı yalıtım ses yalıtımı, yangın merdiveni bulunmaktadır. Projede iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri 115 metrekare ile 55 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca dairelerin iskanı alınmış olup oturuma hazırdır.

Uşak Konut Projesinde Daire Fiyatları Nedir?

Uşak Merkez konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

115 metrekare 2+1 daireler 750 bin TL,

155 metrekare 3+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda konut projesinde daire fiyatlarında pazarlık payı vardır. Bunun dışında expertiz değeri kadar kredi kullanabilmektedir.

Konut Projesi Nerede Hayata Geçirilmiştir?

Konut projesi Uşak Merkez’de Kemalöz Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda Ayşe Ana Meslek Lisesi karşısında yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 235 34 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..