Kategoriler
Proje Haberleri

Çamlıkent Sitesi satışları başladı

Çamlıkent Sitesi projesi dikkat çeken konumda eşsiz yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Çiğli İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Sirius Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sirius Yapı güvencesi ile tasarlanan projede her biri 10 katlı konut blokları yükselmektedir. Bu bloklarda her katta 2 daire olacak şekilde üç cepheli konutlar yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 135 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfakların içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Her dairede 2 adet balkon alanı bulunmakla birlikte 2 adet banyo yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Çamlıkent Sitesi konumu hakkında

Proje, İzmir’in en sağlam zemini Çiğli’de inşa edilmektedir. Yakakent Mahallesi’nde yer alan projenin üç cephesi de açık, ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Üstelik Sirius Loft Residence ve Park Yaşam Santorini projelerine komşu konumda yer almaktadır.

Çamlıkent Sitesi fiyatları ne kadar?

Çamlıkent Sitesi projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.850.000 TL ile 2.950.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Şubat 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(532) 402 60 04 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…