Kategoriler
Proje Haberleri

Çankaya 312 Evleri Ağustos’ta teslim edilecek

Ankara’nın merkezinde yükselen Çankaya 312 Evleri, adını şehrin Çankaya ilçesinden almaktadır. Proje kapsamında yer alan 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 türündeki daireler oldukça gelişmiş özelliklere sahiptir. Devam etmekte olan inşaat çalışmalarında 1. sınıf malzemeler kullanılmaktadır. İlk olarak göz önüne alınan detay ise konutların sağlamlığıdır. Bunun için en kaliteli demir ve betonlar tercih edilmiştir. Dolayısıyla 312 Evleri Çankaya ve civarının en sağlam konutlarından olacaktır.

Ayrıca Cansa Grup, bu daireleri yaklaşık olarak Ağustos 2021’den sonra teslim etmeye başlayacaktır. Ses yalıtımı, ısı yalıtımı ve sağlam yapı özellikleri dolayısıyla dikkat çeken bu daireler Cansa Grup güvencesiyle yükselmektedir. Projenin kalitesini daha iyi anlamak için, firmanın diğer bazı projelerine göz atmak gerekebilir. Bu firma Goldwings Konutları, Bosphorus Ankara, Happy Life Residence ve Bulvar 312 gibi diğer önemli projelerin de mimarıdır. Bununla birlikte firmanın uzman kadrosu da önemli bir detay olmaktadır.

Bu proje nerede hayata geçiyor?

Cansa Grup, projesini Ankara – Çankaya’nın gelişmekte olan güzel bir konumunda gerçekleştirmektedir. Birlik Mahallesi’nin 450. Caddesi üzerinde inşası süren konutlar Turan Güneş Bulvarı’na sadece 3 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Doğukent Bulvarı ile birlikte Başkent Emlak Konutları ve Sinpaş Altın Oran gibi diğer önemli konutlar da bu bölgededir. Ulaşım olanaklarının gelişmiş olduğu proje bölgesinde güvenlik de üst düzeyde olmaktadır.

Çankaya 312 satılık daire fiyatları ne kadardır?

Çankaya 312 satılık daire fiyatları hakkında henüz kesin bilgiler yoktur. Cansa Grup firması, projenin sahip olduğu fiyat aralıkları konusunda çok titizdir. Dolayısıyla umumi bir sitede paylaşılmış net fiyat bilgilerine ulaşmak zordur. Proje hakkında detaylı bilgi almanın tek yolu ise firma ile irtibat kurmaktır.

İrtibat numaraları:

  • 0 312 438 48 40
  • 0 532 062 63 98