Kategoriler
Proje Haberleri

Çatalmeşe Konakları Çekmeköy’de satışa çıktı

Çatalmeşe Konakları adlı proje, 1.850 metrekare büyüklüğündeki bir arazide hayata geçmektedir. Proje kapsamındaki konutlar 2 + 1 odalıdır ve büyüklükleri brüt 100, net 80 metrekaredir. Site içinde yer alan 2 blokta 39 daire mevcuttur. Bununla birlikte kapalı otopark hizmeti bulunur. Her site sakini, bu otoparkta 1 araçlık park yerine sahiptir. Ayrıca site, güvenlik kameraları aracılığıyla sürekli gözetim altındadır.

Konutlar su ve ısı yalıtımlı olmaları dışında ses yalıtımına da sahip olmaktadır. Duvarların yapı malzemesine eklenen taş yünü, daireler hatta odalar arasındaki ses akışını tamamen engellemektedir. Kara sıva ile dış cephe sıvası yapılan blokların boya markası Jotun’dur. Dolayısıyla Çatalmeşe Konakları, işçilik ve malzeme kalitesi bakımından en oldukça iddialıdır. Alemdağ İMC Yapı şirketinin pek çok inşaat projesi gibi bu proje de yoğun talep görmektedir.

Çatalmeşe Konakları nerededir?

Bu proje, İstanbul’un Çekmeköy ilçesindeki Çatalmeşe Mahallesi’nde hayata geçmiştir. İstanbul Çekmeköy satılık daire seçeneklerinden bir tanesi olan bu konutlar, oldukça iyi bir konuma sahiptir. 230. Sokak üzerinde bulunan site, 30 Ağustos Caddesi’ne ve Reşadiye Caddesi’ne eşit uzaklıktadır. Saray Caddesi’ne ulaşmak da oldukça kısa sürmektedir. Bununla birlikte Alemdağ Ormanı, Ayhan Şahenk Sevgi Ormanı, Çatalmeşe Mesire Alanı ve Üsküdar Parkı da aynı bölgededir. Dolayısıyla Alemdağ İMC Yapı firmasının yeni projesi, doğal güzelliklerin bol olduğu bir konumdadır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Çekmeköy satılık daire seçenekleri arasında yeni ve donanımlı daireler mevcuttur. Bunlardan, 2 + 1 odalı daire seçenekleri oldukça fazla tercih edilmektedir. En yeni ve en iddialı projelerden birisi olan Çatalmeşe Konakları projesinin 2 + 1 konutları ise 500.000 TL’den başlayan fiyatlara sahiptir.

Krediye uygun olan bu dairelerin fiyatı, özellikleri ve konumu hakkında detaylı bilgi için şu numaraları arayabilirsiniz:

  • 0532 447 63 05
  • 0216 312 62 67