Kategoriler
Proje Haberleri

Centro Beylikdüzü satışları devam ediyor

Konut projesi İstanbul’un modern yaşam merkezi Beylikdüzü’nde yükselmektedir. Centro Beylikdüzü projesi, Nibay İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Bu özel proje, bölgede benzersiz bir yaşam deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

Proje Özellikleri ve Avantajları

Centro Beylikdüzü projesinde toplam 168 adet daire yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde dairelerin dışında 68 adet ofis ve 55 adet ticari ünite yer almaktadır. Böylece toplam 291 adet bağımsız bölümün yer aldığı butik bir aile projesidir. Her konut bloğu 8 kattan oluşurken, bölgedeki en alçak katlı ve güvenli yaşam projesi olarak dikkat çekmektedir.

Konut projesinde çok katlı kapalı otopark, 7/24 güvenlik, yüzme havuzu yer almaktadır. Ayrıca konut projesi içerisinde sauna, spor salonu gibi birçok sosyal imkan da yer almaktadır. Ve ayrıca, banka, zincir market, eczane, restoran, kafe gibi işletmeler de projenin içinde yer almaktadır.

Projedeki daireler 1. sınıf malzemeler kullanılarak inşa edilmiştir. Dairelerin içerisinde Mitsubishi marka klimalar, Frake marka ankastre setler ve Fransız camları bulunmaktadır. Projenin farklı cephelerinde ve katlarında 1+1’den 5+2’ye kadar değişen büyüklüklerde daire seçenekleri yer almaktadır.

Centro Beylikdüzü fiyatları ne kadardır?

Centro Beylikdüzü projesinde fiyatlar konut tipine ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Ayrıca dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişmektedir.

Brüt 64 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 dairelerin fiyatları 7 milyon TL’den başlamaktadır.

90 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 9 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır.

135 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 12 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

300 metrekare brüt alana sahip 3+2 dubleks dairelerin fiyatları 18 milyon TL’den başlamaktadır.

300 metrekare brüt alana sahip 4+2 tip dairelerin fiyatları 19 milyon 610 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 350 metrekare büyüklüğe sahip 5+2 dairelerin fiyatları ise 25 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Konumu ve Teslim Tarihi

Centro Beylikdüzü, Beylikdüzü Devlet Hastanesi ve Perlavista AVM’nin karşısında yer alırken, E5 karayolu ve metrobüs durağına sadece 5 dakika yürüme mesafesindedir. Projenin önünde otobüs durağı bulunmaktadır. Projede dairelerin teslim tarihi ve detaylı bilgiler için 444 33 17 numaralı telefonla iletişime geçilebilir.

Centro Beylikdüzü, modern yaşam standartlarını ve konforunu arayanlar için ideal bir seçenek sunmaktadır. Nibay İnşaat’ın titiz işçiliği ve kalitesiyle hayata geçirilen bu proje, hem konut sahibi olmak isteyenlere hem de yatırım yapmak isteyenlere cazip fırsatlar sunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 33 17 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version