Kategoriler
Proje Haberleri

Çevik Life 2 ön lansman satışları başladı

Çevik İnşaat, 20 yıllık sektörel deneyimiyle binlerce konut projesine imza atmıştır. Firma bu anlamda, güven ve kalitenin simgesi haline gelmiştir. Şimdi, Ankara İli, Mamak İlçesi, Boğaziçi’nde başlayacak olan Çevik Life 2 konut projesiyle yeni bir yaşam alanı sunmaktadır. Konut projesinde toplam 60 adet modern daire yer almaktadır. Projede avantajlı lansman fiyatları ve birbirinden özel olanaklarla sizi Çevik Life 2 ön lansman satışları başlamıştır. Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Konum ve Ulaşım Kolaylığı

Çevik Life 2 projesi, stratejik konumuyla dikkat çekmektedir. Konut projesi Nata Vega Alışveriş Merkezi’ne sadece iki dakika uzaklıkta yer almaktadır. Ayrıca konut projesi, Mamak Devlet Hastanesi ve Üreğil Millet Bahçesi’ne de yakınlığıyla öne çıkmaktadır.

Konut projesi toplu taşıma ve ana servis güzergahlarına yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca proje günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak işletmelere yürüme mesafesindedir. Bu durumda projede yer alanların yaşamlarını kolaylaştıracaktır.

Modern ve Konforlu Yaşam Alanları

Çevik Life 2 projesinde 1+1 ve 2+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Konut projesinde 50 adet 1+1 daire yer almaktadır. Ayrıca projede 10 adet 2+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir.

1+1 tip daireler brüt 60 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 2+1 tip daireler ise brüt 90 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Tek konut bloğundan meydana gelen konut projesinde toplam 60 adet daire yer almaktadır.

Her bir daire, modern mimarisi ve yüksek inşaat kalitesiyle rezidans konforunu ayağınıza getirmektedir. Geniş ve ferah iç mekanları, gün ışığından maksimum derecede faydalanacak şekilde tasarlanmıştır.

Konut projesinde 15 araçlık kapalı otopark ve 25 araçlık açık otopark yer almaktadır. Ayrıca projede spor alanları ve çocuk bahçesi yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca güvenlik ve kameralı izleme sistemi de yer almaktadır.

Çevik Life 2 fiyatları ne kadar?

Konut projesinde satılık daire fiyatları, konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Bu kapsamda brüt 66 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır.

Çevik Life 2 projesi, yalnızca bir yaşam alanı değil, aynı zamanda cazip bir yatırım fırsatı da sunmaktadır. Proje, yüksek kira getirisi ve kolay kiralanabilirlik özellikleriyle dikkat çekmektedir. Kat ve cephe seçenekleri mevcut olan konut projesinde ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri yer almaktadır. Lansman fiyatlarından yararlanmak için firmanın satış ofisini ziyaret edebilirsiniz.

Çevik İnşaat’ın 20 yıllık deneyimi ve sektördeki güvenilirliğiyle hayata geçirilen Çevik Life 2 projesi, Ankara İli, Mamak İlçesi, Akşemsettin Mahallesi’nde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 875 06 13 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…