Kategoriler
Proje Haberleri

Çiftlikköy Natura Life lansmana özel fırsatlarla satışta

Konut projesi Yalova’nın gözde konumlarından biri olan Çiftlikköy’de hayata geçirilmektedir. Akdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Çiftlikköy Natura Life projesi, modern mimarisi, geniş sosyal olanakları ve yüksek güvenlik standartları ile dikkat çekmektedir. Projede daire özellikleri, büyüklüğü, nerede olduğu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Proje Detayları ve Sunduğu Özellikler

Konut projesi 16 bin 559 m² büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde yükselmektedir. Bu prestijli proje, konforlu ve güvenli bir yaşam alanı sunmayı amaçlamaktadır.

Çiftlikköy Natura Life projesinde, toplamda 9 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. 9 adet konut bloğunda ise toplam 112 adet daire yer almaktadır. 112 adet daire 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerinden meydana gelmektedir. Ayrıca konut projesinde, 58 m²’den başlayan geniş ve ferah daireler yer almaktadır.

Konut projesinde ayrıca 145 m² büyüklüğünde bir açık yüzme havuzu yer almaktadır. Ayrıca geniş yeşil alanlar, çocuk parkı, kapalı otopark gibi olanaklar projede yer almaktadır.

Konut projesindeki dairelerde yerden ısıtma, yangın ve gaz alarmı sistemleri, ses ve ısı yalıtımı yer almaktadır. Ayrıca ebeveyn banyosu gibi özelliklerle donatılmış daireler, konforunuzu ön planda tutmaktadır.

Fiyatlar ve Ödeme Planları

Konut projesinde fiyatlar, dairenin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu kat ve cephesine göre farklılık göstermektedir.

58 metrekare brüt alana sahip 1+1 dairelerin fiyatları 2.555.000 TL’den başlamaktadır.

107 metrekare brüt alana sahip 2+1 dairelerin fiyatları 3.897.000 TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 132 metrekare brüt alana sahip 3+1 dairelerin fiyatları ise 4.832.000 TL’den başlamaktadır.

Projede cazip ödeme seçenekleri ve lansmana özel fırsatlar sunulmaktadır. Daha detaylı bilgi ve ödeme planları için projenin satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Konum ve Teslim Tarihi

Çiftlikköy Natura Life projesi Yalova’nın Çiftlikköy bölgesinde yer almaktadır. Konut projesi, doğal güzellikler içerisinde huzurlu bir yaşam vaat etmektedir. Ayrıca konut projesinin 2026 yılı Haziran ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje, şehir hayatının stresinden uzak, doğayla iç içe bir yaşam arzulayanlar için ideal bir tercih olmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0532 242 95 68 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

 

Exit mobile version