Kategoriler
Proje Haberleri

Çınarlı Park Konutları satışları devam ediyor

Konya İli, Akşehir İlçesi, Yarenler Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Özdenler İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Çınarlı Park Konutları konut projesinde inşaat çalışmaları ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Akşehir konut projesi Yarenler Mahallesi’nde yer alan 2 bin 250 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler rezidans konseptinde olup akıllı ev sistemine sahiptirler. Ayrıca daire içleri vestiyer, ebeveyn banyosu, kiler, giyinme odası gibi donanımlara sahiptir. Bunların yanı sıra dairelerde yerden ısıtma, kış bahçeli balkon, duvar kağıdı, görüntülü diafon gibi olanaklar da yer almaktadır.

Konut projesi sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde oyun alanları, çardak oturma alanları yer almaktadır. 1000 metrekarelik peyzaj alanına sahip olan projede açık otopark, kapalı garaj, kamera sistemi, kapıcı gibi hizmetler de sunulmaktadır. Çınarlı Park Konutları konut projesinde yaşam başlamış olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 125 metrekare ile 200 metrekare arasında tasarlanmıştır. Proje kapsamında toplam 30 daire bulunup aynı zamanda 6 adet dükkana da yer verilmiştir.

Çınarlı Park Konutları fiyatları ne kadar?

Konya konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

125 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 550 bin TL,

4+1, brüt 200 metrekare büyüklüğündeki daireler 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Çınarlı Park Konutları nerede yer alıyor?

Konut projesi Akşehir, Yarenler Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje şehir merkezi, sağlık kurumları, üniversite, okul, market, ulaşım aksları gibi noktalara da yakın bir lokasyondadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0546 805 80 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…