Kategoriler
Proje Haberleri

Dalaman Samyeli Evleri teslime hazırlanıyor

Dalaman Samyeli Evleri konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Dalaman İlçesinde yükselen Pişirici İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Dalaman İlçesi Hürriyet Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Dalaman Samyeli Evleri modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler ankastre seti, vestiyer, spot aydınlatma, koridorlarda sensörlü yerden spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir. Aynı zamanda proje görüntülü diafon, geniş balkonlara sahiptir.

Site içerisi geniş bahçeye sahiptir. Muğla Dalaman konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 1+1 ve 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 1+1 tip daireler 60, 2+1 tip daireler ise brüt 83 metrekare alana sahiptir. Projenin 30 Kasım 2021 tarihinde bitirilmesi planlanırken 1 Ocak 2022 tarihinde de iskanı alınacaktır.

Dalaman Samyeli Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Dalaman Samyeli Evleri konut projesi, Dalaman’ın Hürriyet Mahallesinde konumlandırılmıştır. Projenin arkası hastane caddesi, önü ise imara kapalı park ve yeşil alandır. Aynı zamanda proje market, hastane, kaymakamlık gibi alanlara yürüme mesafesindedir. Şehir merkezine 5 dakikalık uzaklıkta yer alan proje Havalimanına 12, Göcek’e 19 dakikalık mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

60 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 360 bin TL,

Brüt 83 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 525 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin Ocak 2022’de teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533 086 44 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…