Kategoriler
Proje Haberleri

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. firması 2.9 milyar TL yatırım değerine sahip dört yeni projeyi hayata geçiriyor. Firma hayata geçireceği bu dört projeden iki tanesini ise satışa sunmuştur. 10 Haziran 2022 yılında yapılan basın lansmanında projelerin detayları paylaşılmıştır. İki projenin ise lansman fiyatları ile satışına başlanmıştır. Bunlardan biri Dekar Uskumruköy villa projesi, diğeri ise Dekar Şehirbahçe villa projeleridir. Diğer Dekar Zekeriyaköy ve Dekar Kemerburgaz projelerinin ise 2022 yılının son aylarında satışa sunulması planlanmaktadır.  

Proje özellikleri nelerdir?

Villa projesi 41 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Toplam 1 milyar 750 milyon TL yatırım değerine sahip projede 51 adet konut bloğu yer almaktadır. 51 adet konut bloğunda ise toplam 181 adet bahçeli villaya yer verilmektedir. Ayrıca Dekar Uskumruköy projesinde ise 27 blokta toplam 63 adet bahçeli villa yer almaktadır.

İstanbul, Bahçeşehir’de yer alan projedeki 181 adet villa 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde tasarlanmıştır. Bu villa projesi bölgede hayata geçirilen firmanın 7. projesi olacaktır. Bahçeşehir villa projesinin etaplar halinde inşa edilmesi planlanmaktadır. Villa projesinin ilk etabında ise bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanmaktadır.

A blokta 2 adet 4+1 bahçeli dublekslerden meydana gelmektedir. Ayrıca 4+1 bahçeli dubleksler brüt 220, net ise 149,81 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. B blok önden 3, arkadan ise 2 katlı tek bloktan oluşmaktadır. Zemin katında 2 adet 31+ konut, üst katlarında ise 2+1, 3+1 ve 4+1 bahçeli dubleks konutlar yer almaktadır. C blok öncen 4 katlı, arkadan iki katlı olarak tasarlanmıştır. 2 adet 4+1 dubleks bahçeli ev, 2 adet 3+1 bahçeli dubleks konuttan oluşmaktadır.

Dekar Uskumruköy satışa çıktı

Sosyal alan olarak proje içerisinde açık yüzme havuzu, kafe, çocuk parkı gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde basketbol sahası, peyzaj havuzu, yürüyüş yolları yer almaktadır. Konut projesi içerisinde ayrıca her konut için 2 adet kapalı otopark alanı yer almaktadır.

Dekar Şehirbahçe fiyatları ne kadar?

Lansman dönemine özel fiyatlarla satışa sunulan projede villaların fiyatları, villa tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık villaların metrekare fiyatları ise 40 bin TL’den başlamaktadır. Firma kapsamında ödeme kolaylığı sağlanması planlanmaktadır. Ayrıca teslim tarihi olarak ise projenin 12 ay gibi kısa bir süre içerisinde ilk etabın teslim edilmesi planlanmaktadır.

Dekar Şehirbahçe nerede yer alıyor?

Konut projesinin satış ofisi, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi, Çınarlı Caddesi, No: 9 Başakşehir / İstanbul adresinde yer almaktadır. Ayrıca Dekar Yapı firmasının Merkez Ofisi ise, Ayazağa Mahallesi, Azerbaycan Caddesi, Vadistanbul Bulvar, 1B Blok Kat: 20 Ofis No: 46, 34396 Sarıyer / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 850 54 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Firma projeleri ve firma hakkında detaylı bilgi için ise 0212 465 48 94 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…