Kategoriler
Proje Haberleri

Dekar Uskumruköy satışa çıktı

Dekar Uskumruköy projesi lansman fiyatları fırsatı ile satışa sunulmuştur. Villa projesi konum olarak İstanbul İli, Sarıyer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Dekar Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. 25 bin 800 metrekarelik arsa alanı üzerinde 27 blok ve 63 adet bahçeli konut bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Dekar Yapı güvencesiyle yükselen proje 25 bin 800 metrekarelik arsa alanı üzerinde yer almaktadır. Villa projesinde 27 adet blok ve toplam 63 adet bahçeli konut mevcuttur. Söz konusu projede yer alan daire tipleri ise 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere üç tip konut yer almaktadır. Bu konutlar 2+1 bahçeli ara dubleks daireler, 3+1 bahçeli dubleks daireler olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 4+1 bahçeli dubleks daireler de proje içerisinde yer almaktadır. Üstelik konutların büyüklüğü 170 metrekare ile 200 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise 189 metrekare olmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca bu konutlar deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2 adet kapalı otopark alanı mevcuttur.

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı

Sosyal alanlar içerisinde; yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, basketbol sahası, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır.

Dekar Uskumruköy fiyatları ne kadar?

Lansman dönemine özel fiyatlarla satışa sunulan projede villaların fiyatları, villa tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık villaların metrekare fiyatları ise 60 bin TL’den başlamaktadır. Firma kapsamında ödeme kolaylığı sağlanması planlanmaktadır. Ayrıca teslim tarihi olarak ise projenin 12 ayda tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Dekar Uskumruköy nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Uskumruköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Uskumruköy’de doğa ile içi içe konumu dolayısıyla çok değerli bir lokasyonda yükselmektedir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 210 41 11 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…