Kategoriler
Proje Haberleri

Demir Garden Pendik lansman fiyatları ile satışta

Demir Garden Pendik projesi İstanbul, Anadolu Yakası, Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Paşhan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi 10 bin 761 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Pendik konut projesinde 5 konut bloğunda toplam 160 adet daire yer almaktadır. Ayrıca 7 adet villa ve 12 adet ticari ünite yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

10 bin 761 metrekarelik arsa üzerine inşa edilecek olan projede 5 konut bloğu yer almaktadır. 5 adet konut bloğunda ise toplam 160 adet daire ve 7 adet villa yer almaktadır. Bunların dışında konut projesinde ayrıca 12 adet ticari ünite yer almaktadır. Konut projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Dairelerin büyüklükleri brüt olarak 103 metrekare ile 171 metrekare arasında değişmektedir.

Satışa sunulan 2+1 dairelerin büyüklüğü brüt 103 metrekare ile 135 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 dairelerin büyüklüğü brüt 167 metrekaredir. Ayrıca 3+1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 171 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca geniş peyzaj alanı, basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu ve fitness salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra buhar odası, hamam, sauna, çocuk oyun parkı, ring alanı ve kamelyalar bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Akıllı ev sistemi özelliği bulunan konutlarda yüz tanıma & parmak izi okuyucu, görüntülü diafon ve intercom sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri ve rampa girişi mevcuttur.

Demir Garden Pendik fiyatları ne kadardır?

Demir Garden Pendik projesinde lansman fiyatları ve avantajlı farklı ödeme seçenekleri ile satışlar başlamıştır. Konut projesinde satışları devam eden 2+1 tip daireler brüt 124 ile 135 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca satışları devam eden 3+1 tip daireler ise brüt 163 metrekare büyüklüğündedir.

Brüt 124 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatları 2 milyon 613 bin TL’den başlamaktadır.

135 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 835 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 163 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları ise 3 milyon 432 bin TL’den başlamaktadır.

Demir Garden Pendik nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Yenişehir Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs ve dolmuş durakları 2 dakikalık mesafededir. Marmaray 20 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı 5 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 378 13 13 veya 0552 836 40 32 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…