Kategoriler
Proje Haberleri

Denge Towers Sancaktepe satışları devam ediyor

Konut projesi İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi’nde yer almaktadır. Denge Towers Sancaktepe projesi Denge Yapı firması tarafından Osmangazi Mahallesi’nde hayata geçirilmiştir.  Teslimlerin hemen yapıldığı konut konut projesinde kalan son dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Bahsi geçen Denge Towers Sancaktepe projesi bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlamaktadır. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görmektedir. Sancaktepe konut projesinde dairelerin dışında ayrıca ticari üniteler de yer almaktadır. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmış olmaktadır. Projede yer alan bloklar on dört katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Denge Towers Sancaktepe projesi bünyesinde 120 adet daire yer almaktadır.

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana gelmektedir. Konut projesindeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik göstermektedir. Sancaktepe konut projesinde yer alan daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak projelendirilmiştir. Konutlar 43,15 metrekare ile 196,86 metrekare arasında değişen büyüklüklere tasarlanmıştır.

Denge Towers Sancaktepe fiyatları ne kadar?

Konut projesi kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Denge Towers projesindeki brüt 66 metrekare 1+1 tip daireler 440 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Söz konusu projedeki brüt 72 metrekare 1+1 tip daireler 465 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede bulunan brüt 145 metrekare 3+1 tip daire ise 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Bahsi geçen konutlar Osmangazi Mahallesi’nde inşa edilmiştir. Denge Towers Sancaktepe projesi Değirmen Sokak’ta yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0543 657 27 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ayrıca diğer proje haberleri için tıklayınız…