Kategoriler
Proje Haberleri

Deniz Evleri Serik oturuma hazır

Deniz Evleri Serik projesi inşaat çalışmalarının son aşamasına gelmiş olup oturuma hazır durumdadır. Projenin konumu Antalya’nın Serik İlçesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu proje MKA İnşaat Mühendislik Mimarlık firması tarafından hayata geçirilmektedir. Butik site tarzında tasarlanan projede 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

MKA İnşaat Mühendislik Mimarlık firması güvencesi ile yaşama geçirilen proje butik site tarzında tasarlanmıştır. Site içerisinde 6 katlı olmak üzere tek konut bloğu yükselmektedir. Bu blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 10 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde bahçe peyzaj uygulaması, oturma alanları, yürüyüş parkuru ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Vestiyer, gömme dolap, panjur sistemi, teras, ankastre mutfak seti, barbekü, gömme dolap, spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Her dairede klima altyapısı mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Deniz Evleri Serik konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Serik İlçesi Orta Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Belek yolu bölgesinde yer alan proje Tosunoğlu Plaza arkasında konumlandırılmıştır. Çevresinde eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Deniz Evleri Serik fiyatları ne kadar?

Deniz Evleri Serik projesinde oturuma hazır durumdaki dairelerin fiyatı bulunduğu kata göre farklılık göstermektedir. Ayrıca projede banka kredisine uygun satışlar yapılmış olup araç ve arsa takas alternatifleri de mevcuttur. Brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0537 546 84 68 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…