Kategoriler
İhaleler

Denizli Acıpayam Belediyesi 1 adet arsasını ihaleye sundu

Denizli Acıpayam Belediyesi’nden 33 bin 200 metrekarelik kiralık tarla duyurusu yapıldı. Yakın zamanda Denizli Acıpayam Belediye Başkanlığı mülkiyetine ait olan arsanın ihale yoluyla kiralanacağı bilgisi verildi.

Denizli Acıpayam Belediyesi ihale duyurusunu yaptı

Kamu kurum ve kuruluşlar kendi mülkiyetleri altında olan konut, arsa, arazi, tarla, müstakil ev, dükkan vb. alanların satışını sürdürüyor. Bazı belediyelerin ise Denizli’de olduğu gibi arsa alanlarını kiralayarak bütçesine katkıda bulunduğu bilinmektedir. Yapılan ihale duyurusuna göre, 33 bin 200 metrekarelik arsanın kiralanmasına karar verildi.

İhale hangi gün ve saat kaçta?

Resmi İlan Portalı üzerinden yapılan duyuruda, Denizli’nin Uçarı Mahallesi’nde bulunan arsanın belediye başkanlığı altında bulunduğu bildirilmiştir. Muhammen bedelinin açıklandığı arsada ihale usulünce kiralamaya sunulacağı ve işlemler için 1080 TL ödenmesi gerektiği bilgisine yer verildi.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, belediyeye ait 1 adet tarlanın 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45.Maddesine göre ihaleye sunulması bekleniyor. Açık usulünce yürütülecek olan ihalenin 3 Eylül Perşembe, saat 09.00’da yapılması beklenmektedir. İhalenin yürütüleceği mekan ise Belediye Encümen Salonu oldu.

Muhammen bedeli belirtildi

Uçarı Mahallesi’nde bulunan, Ada-Parsel numarası 0/1111 olan tarlanın kullanım alanı 33.200,00 metredir. Yıllık kira muhammen bedeli 1,080,00 TL, geçici teminat bedelinin ise 500,00 TL olduğu açıklandı. Kira süresinin 120 ay geçerli olduğu aktarılırken, 3 Eylül Çarşamba günü ilgili kişiler belirlenecek.

TOKİ haberlerine göz atmak için tıklayınız.