Kategoriler
Proje Haberleri

Deren Yaşam Evleri Erin İnşaat Farkıyla!

Erinç İnşaat, sektörün önde gelen isimlerinden biridir. Bunun yanı sıra daha önceden tamamladığı projeler ile adından söz ettirmiştir. Firma şu anda ise Deren Yaşam Evleri ile iddialı bir giriş yapıyor. Halen devam etmekte olan projenin detayları ise merak konusu. Proje nedir? Daire fiyatları nasıldır? Güzergahı neresi gibi soruları sizler için cevaplamaya çalışacağız.

Deren Yaşam Evleri Projesi Nedir?

Erinç İnşaatın yeni projesi Deren Yaşam Evleri gösterişli projesi ile ilgi çekiyor. Hayal kurarak başlanılan projede gerçeklerle devam eden inşaat su an  bitmiş durumda satıştadır. Ancak 3 boyutlu olarak firmanın sitesinden projeyi inceleme fırsatınız bulunuyor. Projeye bir göz attığımızda ise içerisinde gerekli olan her şeyin olduğunu görüyoruz. Hem çocuklar hem de yetişkinler için uygun bölümler mevcuttur.

2017 yılında başlayan projenin oldukça lüks bir şekilde tasarlandığını görmek mümkündür. Havuzu, otoparkı, spor salonu ve geniş oturma alanları ile oldukça hoş bir görünüme sahiptir. Evlerin içlerinde ise odaların büyüklüğü gayet ideal.

 Evlerinin Özellikleri Nelerdir?

Erinç İnşaatın 25 yıllık tecrübesiyle birlikte yapılan Yaşam Evleri tüm ihtişamıyla göz kırpıyor. Evlerin tam teşekkülü olduğunu söylemek mümkündür. Havuzu, güvenliği, otoparkı, site görevlisi ve tabi ki İzmir Körfezin muhteşem manzarasıyla eşlik ediyor. Bunların yanı sıra evlerin içerisinde ise pvc cam ve kapılar, ankastre set, ısıtma ve ses yalıtım sistemi, elektrikli panjuru, terasları ve 7/24 güvenliği ile güvenle tercih edebilirsiniz. Bununla yanı sıra hem çocuklarınızın hem de kendiniz gönül rahatlığı ile site içerisinde dolaşabilirsiniz.

3+1 şeklinde dizayn edilen evler brüt 133 metrekaredir. Yeni bitmiş olduğu için bina yaşı sıfırdır. Evlerin içerisinde iki adet banyo var.  Ayrıca Yaşam Evleri konut projesi konut kredisi kullanmayı düşünenler için krediye uygundur. Görüntülü bir şekilde formatı arayarak evleri gezme fırsatınız da mümkündür. Bununla birlikte siz de Erinç İnşaat farkıyla Deren Yaşam Evleri içerisinde oturmak isterseniz aşağıdaki bilgilerden iletişim sağlayabilirsiniz.

Tel: 0232 336 00 40

Adres: Atatürk, 8809/17. Sokak, No:10, 35610 Çiğli / İzmir

Diğer konut projeleri için tıklayınız…