Kategoriler
Projeler

Dimora Sahil Villaları satışa hazır

Dimora Sahil Villaları Balıkesir’in Gömeç ilçesinde yer almaktadır. Beydağ İnşaat ve İnt Yapı ortaklığı olan projenin tamamı villalardan oluşmaktadır. Her mevsim tatildeymiş hissi veren projenin detayları ve villaların özellikleri haberin devamında bulunmaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Dimora Sahil Villaları denize 2 dakika yürüme mesafesinde yer almaktadır. Projede birbirinden bağımsız toplam 46 adet villa bulunmaktadır. Villalar geniş ve ferah olarak tasarlanmaktadır. Her villada 3 adet oda, 1 adet salon bulunmaktadır. Bunlara ek olarak mutfak ve 3 adet banyo da villalarda mevcuttur. Banyolardan bir tanesi ebeveyn banyosu olup yatak odası içinde yer almaktadır. Tüm banyolarda duşakabin mevcuttur. Konutların dışarı açılan alanları da son derece geniş ve ferah olarak tasarlanmaktadır. Her villada geniş balkon, seyir terası ve bahçe alanı mevcuttur. Villaların mutfaklarında ankastre set ve fırın hazır bulunmaktadır. Spot aydınlatma ve parke zemin olarak tasarım yapılmaktadır.

Dimora Sahil Villaları 24 saat güvenlik ile koruma altındadır. Binaların iç ve dış duvarlarında ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark vardır. Aktivite yapmak için açık yüzme havuzu ve özel spor salonu mevcuttur. Çocukların da eğlenmesi ve sosyalleşmesi için güvenli oyun alanları ve parklar projede yer almaktadır. Elektrik ve su kesintileri için gereken önlemler de alınmış durumda. Bunlar için jeneratör, hidrafor ve su deposu mevcuttur.

Dimora Sahil Villaları fiyatları ne kadar?

Projede villa satışları başlamış durumdadır. 3+1 olarak tasarlanan villalar brüt 220, net 152 metrekaredir. Satışlar kat mülkiyetli olarak yapılmaktadır. Satış öncesi villalar görüntülü arama ile gezilebilir. Bunun için 0 (224) 441 02 99 ya da 0 (533) 650 36 66 aranması gerekir. Bu numaralardan yönlendirme ile gezinti yapılıp villalar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Villa satış fiyatları şu anda 4.250.000 TL’dir. Ancak fiyat tarihe göre değişiklik gösterebilir. Hem güncel fiyat hem de daha detaylı bilgi almak için yukarıdaki telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Dimora Sahil Villaları hem denize hem merkeze yakın konumdadır. Bu sebeple hem tatil hem günlük hayat için avantajlı konumdadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız