Kategoriler
Proje Haberleri

Doğaşehir 2 Çerkezköy lüks olanaklarıyla satışa çıktı

Doğaşehir 2 Çerkezköy aradığınız yaz tatilini evinizin bahçesine taşıyacak özellikleriyle dikkat çekiyor. Çerkezköy’de konumlu proje sizin konforlu ve huzurlu bir yaşama sahip olmanız için gereken bütün özelliklere sahip. Projede çok çeşitli daire seçenekleri ve ödeme imkanları var. Proje konut kredisi kapsamına giriyor mu? Ayrıca projenin sosyal olanakları neler?

Doğaşehir 2 Çerkezköy daire seçenekleri

Proje kapsamında 240 adet daire ve on iki villa mevcut. Ayrıca 12 ticari alan ve 1 kreş de proje içerisinde yer alıyor. Projede 72 adet brüt 75 metrekarelik 1+1 daire mevcut. Ayrıca 37 adet brüt 130 metrekarelik 2+1 ve 60 adet brüt 200 metrekarelik 3+1 daire seçeneklerinin yanında tam 71 adet olmak üzere brüt 240 metrekarelik 4+1 daireler de satışa çıktı. Bunun yanında projede iki tip villa seçenekleri de bulunuyor. Projede daireler en kaliteli malzemeler ve ürünler ile donatılmış durumda. 6’lı ankastre seti, şık mutfak dolapları, özel işçilik, ve villalarda konuta özel havuz ile hobi odası mevcut.

Doğaşehir 2 Çerkezköy sosyal olanakları

Aquaparklı yüzme havuzuna sahip sitede ayrıca fitness salonu ve spor alanları da var. Bunun yanında açık hava sineması imkanına sahip projenin en çok öne çıkan özelliklerinden birisi de orman manzaralı bir yaşam vaat etmesi. Proje havaalanına 40 dakika olmasının yanında şehir merkezine de yalnızca beş dakika mesafede konumlu. İki adet yüzme havuzu ve şık peyzaj uygulamaları ile proje ilgi odağı olmaya devam ediyor. Ayrıca proje içerisinde yer alan kreş  ve çocuk oyun alanları da güven içerisinde çocuklarınızın aktivitelere katılmasına olanak sağlıyor. Sauna ve hamam imkanı ile proje size sağlıklı bir yaşam sunacak. Ayrıca özel tasarıma sahip kapalı otopark ve güvenlik sistemleri de proje kapsamındaki hizmetler arasında yer alıyor. Proje konumunun hemen yanı başında ise 16 bin metrekare alana sahip yemyeşil bir park mevcut.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Projede 75 metrekare 1+1 dairelerin fiyatları 300 bin TL’den başlıyor. 130 metrekare 2+1 dairelerin fiyatları 450 bin TL’den başlıyor. 200 metrekare 3+1 tip dairelerin fiyatları 580 bin TL’den başlıyor. 240 metrekare brüt alana sahip 4+1 dairelerde ise fiyatlar 700 bin TL’den başlıyor. Daire tipine ve özelliklerine göre fiyatlar artmaktadır. Proje konut kredisi kapsamında değerlendiriliyor. İnşaat firmasından satışta olan daireleri görüntülü arama ile gezmek ise verilen hizmetler arasında değil. Proje hakkında detaylı bilgi almak için (0282) 738 18 78 arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…