Kategoriler
Emlak Haberleri Yaşam

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort 7 Nisan’da açılıyor

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ultra her şey dahil konseptiyle, eşsiz mavilikteki Torba koyunda huzurlu, sakin ve ayrıcalıklı bir tatil deneyimini seçen misafirlerini yemyeşil doğasında ağırlıyor. 7 Nisan tarihinde kapılarını açacak olan otel, geniş yemyeşil alanları, mavi bayraklı özel plajı ve üstün hizmet anlayışıyla bir sezon açılışına hazırlanıyor.

Bodrum’un en güzel koylarından Torba’da yer alan otel, aile odalarıyla tüm çocuklu aileler için tatil yaparken konfor ve huzuru da bir arada sunuyor. Aileler daha büyük konaklama alanlarına ihtiyaç duyduklarında bağlantılı aile odaları ve aile villalarında da ayrıca konaklama imkanı sunmaktadır.

Özel Etkinlikler ve Atölyeler

Tüm sezon boyunca hem çocuklar hem de yetişkinler için hazırlanmış özel etkinliklere ve atölyelere ev sahipliği yapacak olan otel, tatilinizi daha eğlenceli ve keyifli hale getirmenizi sağlıyor.

İtalyan mutfağında Poco ve iskele üzerinde sonsuz maviliğin manzarasındaki balık restoranı Skorpina ile otellerdeki A la Carte Restoran deneyimine farklı bir soluk getiren otel, muhteşem lezzetlerin eşlik ettiği güçlü mutfağıyla da dikkat çekiyor.

Kokteylleri, müzikleri ve gün batımındaki atmosferiyle artık Bodrum klasiği haline gelen Sunset Bar, bu sezonda da Bodrum’un vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Güzel bir tatil gününe eşlik edecek kokteyller ve atmosferiyle unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz.

Spa Soul ile kendinizi şımartarak size iyi hissettirecek özel masaj ve bakımlarla bu yaz DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ‘de çok özel bir deneyim yaşayabilirsiniz.

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort Ödüllü Resort

2022 yılı Uluslararası Seyahat Ödülleri’nde “Best Family Beach Resort Ödülü” ünvanıyla ödüllendirilen otel, geniş olanakları, üstün hizmet anlayışı ve mükemmel konumuyla tatil severlerin ilgisini çekiyor. Torba koyunun eşsiz mavisiyle buluşan resort, her şey dahil konseptiyle misafirlerine rahat ve konforlu bir tatil sunmaktadır.

Söz konusu otel, doğanın içindeki konumuyla misafirlerine huzurlu ve sakin bir tatil deneyimi yaşatıyor. Yemyeşil doğası, özel plajı ve havuzuyla konuklarına özel bir tatil sunan resort, ayrıcalıklı bir tatilin kapılarını aralıyor.

Otel, aileler için özel olarak tasarlanmış geniş ve konforlu aile odaları sunmaktadır. Bağlantılı aile odaları ve aile villaları da mevcut olan resort, çocuklu ailelerin tatilinde konfor ve huzur arayanların tercih edebileceği bir adres.

Özel Etkinlikler ve Atölyeler

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, tüm sezon boyunca hem çocuklar hem de yetişkinler için özel etkinliklere ve atölyelere ev sahipliği yapıyor. Misafirler, tatillerinde eğlenirken bir yandan da öğrenebilecekleri birçok etkinliğe katılabiliyor.

Otel güçlü mutfağı ve İtalyan mutfağındaki Poco restoranıyla tatilcilere lezzetli bir tatil sunmaktadır. Ayrıca iskele üzerindeki balık restoranı Skorpina, misafirlere eşsiz bir manzara eşliğinde lezzetli deniz ürünleri sunmaktadır.

Bodrum’un vazgeçilmez adreslerinden biri olan Sunset Bar, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort’ta da misafirleri ağırlıyor. Kokteylleri, müzikleri ve gün batımındaki atmosferiyle unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz bir mekan.

Otel’deki Spa Soul, kendinizi şımartabileceğiniz özel masaj ve bakım imkanları sunmaktadır. Spa Soul, tatilinizi daha keyifli hale getirecek birçok seçeneği de misafirlerine sunmaktadır.

Otel, geniş olanakları, ödüllü hizmet anlayışı ve benzersiz konumuyla tatil yapmak isteyenlerin gözdesi haline geldi. Özellikle çocuklu ailelerin tatilinde tercih edebileceği bir adres olan resort, hem çocuklar hem de yetişkinler için birçok aktivite ve etkinlik sunmaktadır.

Çocuklar İçin Özel Etkinlikler

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, çocuklar için özel olarak tasarlanmış havuzları, oyun alanları ve etkinlikleriyle tatilcilerin ilgisini çekiyor. Çocuklar, tatile eğlenerek ve öğrenerek devam edebilirler.

Otel, tatilcilere yalnızca çocuklar için değil, yetişkinler için de birçok aktivite sunuyor. Resort’ta tenis kortları, spor salonu, yoga dersleri ve su sporları gibi birçok seçenek mevcut.

Bu otel, mavi bayraklı özel plajıyla tatilcilerin keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Resort, ayrıca deniz manzaralı restoran ve barlarıyla konuklarına eşsiz bir deneyim sunuyor. Otel’deki Spa Soul, kendinizi şımartabileceğiniz özel masaj ve bakım imkanları sunuyor. Tatilinizde kendinize özel bir zaman ayırarak, yenilenmiş bir şekilde evinize dönebilirsiniz.

Bodrum’un Güzellikleri

Otel, Torba koyunun eşsiz mavisiyle buluşan benzersiz konumuyla tatilcilere Bodrum’un güzelliklerini keşfetme imkanı sunuyor. Konuklar, resort’tan kolaylıkla Bodrum’un tarihi ve turistik yerlerine ulaşabilirler.

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, her şey dahil konseptiyle, ödüllü hizmet anlayışıyla, geniş olanaklarıyla ve benzersiz konumuyla tatil yapmak isteyenler için mükemmel bir seçenek.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…