Kategoriler
Proje Haberleri

Eco Marine Alanya satışları devam ediyor

Eco Marine Alanya projesi birinci sınıf malzeme kalitesi ve modern mimariyi harmanlayarak, 4 mevsim yaşanabilir bir ortam sunma hedefiyle inşa edilmiştir. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Oxo Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 11.700 metrekarelik alan üzerinde toplam 100 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Oxo Yapı imzası taşıyan proje 11.700 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 100 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Ayrıca dairelerin büyüklüğü 70 metrekare ile 280 metrekare arasında değişmektedir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 240 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje sosyal alanlara ayırdığı imkanlar ile dikkat çekmektedir. Sosyal donatılar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna ve Türk hamamı bulunmaktadır. Ayrıca kafe, restoran, sinema, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, masa tenisi ve bilardo yer almaktadır. Asansör sistemi ve jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir. Üstelik güneş enerjisinin kullanıldığı projede tasarruflu yaşam olanakları sunulmaktadır.

Eco Marine nerede yer alıyor?

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Kargıcak Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje dağ ve şehir manzarasına sahiptir. Merkezi konumu ve önemli noktalara kolay ulaşımı ile de dikkat çekmektedir. Alanya Kargıcak’ta sahile, marketlere, restoran ve kafelere yürüme mesafesindedir. Ayrıca Alanya Otogarına yalnıza 20 dakika mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte toplu taşıma araçlarına yakın konumdadır. Dim Çayı Milli Parkı, Geyik Dağları gibi alanlara 25 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Eco Marine Alanya fiyatları ne kadardır?

Eco Marine projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 240 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 6.845.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 554 813 00 03 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…