Kategoriler
Proje Haberleri

Edonia Garden güncel fiyatlarla satışta

Edonia Garden projesi farklı mimari yapısı ve her ihtiyacınıza cevap verebilecek nitelikteki donanımı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kar Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 14.180 metrekarelik arsa alanı üzerinde 9 katlı 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 388 adet daire ve 12 adet ticari ünite bulunmaktadır. Ayrıca daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kar Yapı imzası taşıyan proje 14.180 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 9 katlı 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 388 adet daire ve 12 adet ticari ünite yer almaktadır. Üstelik daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 68 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 124 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 147 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için çift katlı kapalı otopark alanı mevcuttur.

Projenin 9.000 metrekaresi sosyal alanlara ve peyzaj alanlarına ayrılmıştır. Sosyal alanlarda; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Ayrıca sauna, buhar odası, fitness salonu, kafe ve süs havuzu yer almaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir.

Edonia Garden konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Güllü Bağlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje merkezi konumu itibariyle pek çok lokasyona yakın konumdadır. Üstelik konutların hemen altında, birkaç adım ötede pastane, kafeterya, eczane, market ve kuru temizlemeci yer almaktadır. Marmara Üniversitesi Hastanesi ve Sabiha Gökçen Havalimanı 3 kilometre uzaklıktadır. Hızlı feribot ise 7 kilometre mesafededir. Ayrıca metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Edonia Garden fiyatları ne kadar?

Edonia Garden projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 68 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 124 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.400.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 147 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.700.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 216 307 64 64 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…