Kategoriler
Emlak Haberleri

Ege Yapı Beyoğlu Hasköy projesi ön talep topluyor

Ege Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Beyoğlu İlçesi, Hasköy’de hayata geçirilecek olan Ege Yapı Beyoğlu Hasköy projesi için ön talep toplanmaya başlandı.  Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği proje Haliç’e yakın Hasköy caddesi üzerinde yer alıyor.

Proje 110 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek

14 bin 054 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan konut projesinde farklı tip ve büyüklüklerde daire seçeneklerine yer verilmesi beklenmektedir. Projede konutların dışında ayrıca ticari ünitelerde yer alması planlanmaktadır. 100 milyon TL’lik yatırım değerine sahip olan proje arazisi Rahmi Koç Müzesi karşısında, Hasköy Caddesi üzerinde yer alıyor.

İstanbul, Beyoğlu Hasköy’de, Haliç’in hemen kıyısında hayata geçirilecek olan Ege Yapı Beyoğlu Hasköy projesinin 2021 yılı Temmuz ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları, ödeme seçenekleri, daire büyüklükleri, daire tipleri gibi bilgiler henüz belli değil. 

Proje hakkında detaylı bilgi için

Konut ve ticari ünitelerden meydana gelen proje ile ilgili detaylı bilgi için Ege Yapı’nın Burhaniye Mahallesi, Kanuni Sultan Süleyman Sokak, Mabeyin Konakları No: 4 B Blok Altunizade Üsküdar / İstanbul adresinde yer alan merkez ofisine giderek alınabilir. Ayrıca 0216 478 48 18 veya 444 5 343 numaralı telefonu arayarak da bilgi sahibi olunabilir.